- Julestemning for hele familien, lover arrangørerne

HJØRRING: At begynde juleaften med et besøg i kirken er en kær tradition for mange danskere. I Hjørring har Projekt:Kirke de seneste 10 år givet et alternativt bud på sådan en julegudstjeneste, idet man har arrangeret en såkaldt julegospelgudstjeneste, hvor et lokalt gospelkor har medvirket.

Det gør man også i år – og for første gang sker det i Frysehuset på Sct. Cathrines vej 31 – den bygning, som kirken har købt med henblik på at skabe et kreativt og kulturelt mødested for Hjørrings borgere.

- Julegudstjenesten bliver lige så fortættet med juleatmosfære, som den plejer at være med julesalmer, gospelmusik, solosang og juleevangeliet. Og jeg kan næsten garantere, at man kommer til at gå herfra med julestemning i hjertet og et smil om læberne, siger præst i Projekt:Kirke David Lundager.

Det er første gang, Frysehuset bliver taget i brug som mødested for byen, og denne Julegospelgudstjeneste er jo kun ét af mange spændende tiltag ved siden af streetfood, koncerter, innovation, kunst, skatermiljø og meget meget mere som efter planen skal fylde huset med liv i fremtiden.

Julegospelgudstjenesten finder sted juleaftensdag klokken 14.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...