- Vi glæder os over, at første halvår af 2017 har budt på erhvervsmæssig fremgang og vækst over en bred kam.

Det udtaler erhvervsdirektør Bo Geertsen, Hjørring ErhvervsCenter i et nyhedsbrev fra erhvervscenter.

Mange iværksættere har givet travlhed hos konsulenterne i centret.

- Ikke færre end 169 iværksættere har vi haft vejledningsmøder med, og mange har vi hjulpet med at opnå støtte til at få gratis rådgivning hos revisor, advokat, markedsføringsbureau m.v. Der er iværksættere indenfor mange forskellige brancher, men handel, bygge/anlæg og forretningsservice ligger i top tre, oplyser erhvervsdirektøren.

Når Hjørring ErhvervsCenter kigger på de etablerede virksomheder, mærker man positiv fremgang. Mange ansætter flere medarbejdere, og der udvides og bygges nyt. Men væksten giver begyndende udfordringer med at rekruttere medarbejdere, ikke mindst faglært arbejdskraft.

- Derfor har vi også stort fokus på dette tema i tæt samarbejde med Jobcenter Hjørring og andre gode kræfter, herunder også Hjørring Kommunes erhvervsplaymaker, der arbejder for at bygge bro mellem skoleområdet og erhvervslivet. En vigtig dagsorden for os alle, skriver direktøren.

centrets og Erhvervsråd Hjørrings nyhedsmail har også bragt mange artikler om en række produktionsvirksomheder, der er i positiv udvikling. Senest om Rolltech, der for nyligt tog første spadestik til nye produktionslokaler. Så konklusionen er, at det første halvår af 2017 har været en periode med godt gang i hjulene.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...