Team Hjørring-ryttere gik model til et show, der skal sikre unge, lokale ryttere deltagelse i cykelturen til Paris

HJØRRING: Friske high-five, flotte cykler, trimmede modeller, gode ben og gedigne grin indgik i torsdagens velgørenhedsmodeshow i Jyske Bank i Hjørring.

Team Hjørring leverede modeller til showet, mens duoen Edith og Agnes fra Lundergårdsrevyen på ufiltreret og lun vis kommenterede mannequinernes tur på podiet.

Team Hjørring sætter kurs mod Paris til sommer - på cykel - så træningen er godt i gang. Nogle af aftenens Team Hjørring-modeller skal dog ikke nå den franske hovedstad ved hjælp af pedalkraft - de er i stedet på holdet, der skal servicere rytterne på touren.

Med på cykelturen til Paris er 15 unge, lokale cykelryttere - Team Hjørring Youth (THY) - og overskuddet fra torsdagens modeshow skal sikre de unge cykelrytteres deltagelse. De unge får foruden forplejning og turen til Paris også gratis udstyr til udfordringen. Og de unge THY-ryttere var selvfølgelig også på podiet til showet.

Fuldt hus

200 gæster overværede eventen i Jyske Bank. Arrangørerne fik penge i velgørenhedskassen via billetsalg og salg af lodder til lotteri.

Og Pia Gregersen fra Piaf forventer, at aftenen indbragte 40.000 kroner til Team Hjørring Youth.

- Det var virkelig sjovt. Det var en succes, fortæller Pia Gregersen, der har arrangeret aftenen i tæt parløb med Lone Krogh Andersen fra Føtex samt Steffen Steen fra Jyske Bank.

Stemningen var i top både på tilskuerrækkerne og blandt modellerne - og for mange af modellerne, var det første møde med catwalken.

Føtex viste børnetøj i samarbejde med dygtige modeller fra Art of Dance og Vendelbo Cykler og Sport24 var på podiet med sportstøj. Til modeshowet blev der også vist tøj fra Piaf, Petri Lingeri og Marcus.

Byens Optik præsenterede brillemode og Posh Shoes den helt nye skomode. Modellernes hår var sat af Poul M og make up blev lagt af Matas.

Fitness1, Lundergårdrevyen og Gade & Juul havde en stand, hvor de fristede aftenens gæster med gode tilbud.

Føtex serverede vin, tapas og kage, mens Bryghus Vendia gav smagsprøver på øl og Rema 1000 bød på sodavand, vand og velkomstdrink.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...