Nye ejere af Bounty glæder sig over en god og travl højsæson i Lønstrup - og de er klar til endnu et togt

LØNSTRUP: Pernille Hedegaard, Kristian Kjærgaard Larsen og Anders Hedegaard overtog midt i marts kælderrestauranten Bounty på Lønstrups hovedstrøg - Strandvejen 89.

Og de nye forpagtere kan se tilbage på en udfordrende, men god sommer med god stemning og servering af traditionelle danske retter - inklusiv de populære stjerneskud.

Bountys køkken leverer også mad ud af huset, og inden jul havde teamet stor succes med julefrokoster.

- Der har været godt besøgt gennem sommeren. Vi har haft flere gæster end tidligere år. Vi får ros for maden, og gæsterne synes det er hyggeligt at komme herind, siger Kristian.

Som noget nyt er der arrangeret fællesspisninger torsdag aften og det tilbud har også mange af byens fastboende benyttet sig af.

- Der kommer omkring 40 gæster hver gang vi inviterer til torsdagsmiddage, siger Pernille.

De nye ejere frister også med søndagsbuffet samt gin- og portvinssmagninger og udvalgte aftener med levende musik.

Lokal opbakning

Sommersolen er for længst afløst af vintermørket, men Bounty holder fortsat åbent hver dag. Og vinteren igennem samles både lokale borgere og byens gæster omkring baren til en øl eller et glas med promiller fra de 250 flakser på hylderne - heriblandt 64 flasker med forskelligt gin.

- I vintermånederne åbner vi klokken 11 og lukker klokken 18, med mindre der fortsat er folk her. Så får de selvfølgelig lov at blive længere. Og i weekenderne har vi længere åbent.

- De lokale bakker op om os, og det betyder rigtig meget for os.

De nye ejere har en ambition om, at gøre mere opmærksom på terrasseområdet, der ligger bag restauranten, ved at få den lille terrasse foran i niveau med den bagerste terrasse.

Inden døre er der også lavet nænsomt om. Der er blandt andet opspændt sejl i kælderhvælvingerne og lagt tæpper på gulvet for at hjælpe akustikken på vej.

Kendt - også i Hjørring

I køkkenet står kokken Jeanette - Kristians hustru - og hun har hele sommeren svinget gryderne sammen med endnu en særdeles habil kok.

- Da Bounty blev ledig, synes vi det var sjovt at overtage stedet. Bounty er kendt - også af folk i Hjørring, fortæller Pernille og Kristian og de har ikke fortrudt.

- For mig er det sjovt at være her, når jeg har fri fra boreriggen, smiler Kristian.

Kristian - der oprindelig er udlært disponent, og han arbejder i dag med logistik på verdens største borerig i norsk farvand - Mærsk Integrator. Pernille er lærer på Muldbjergskolen i Hjørring og driver også Cafe Havblik i Lønstrup sammen med Birgit Amtoft. Anders Hedegaard er medejer af Postgården i Hjørring og er en del af Hjørring Ejendomsinvest.

De nye ejere overtog Bounty efter Ketty og Jens Melgaard.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...