Konference var en afslutning på et tre-årigt projekt mellem tre gymnasieskoler

HJØRRING: Mandag d. 2. september holdt Hjørring Gymnasium/STX & HF globaliseringskonference som afslutning på projektet ”GLOBALISERING: Internationalisering og elevkompetencer”, et 3-årigt projekt i samarbejde med Brønderslev Gymnasium og HF og Aalborg Katedralskole med støtte fra Region Nordjylland.

Projektet tog sin begyndelse i 2016, hvor de tre gymnasier på tværs af regionen satte sig for at kvalificere og præcisere arbejdet med elevernes internationale kompetencer i forbindelse med de forskellige rejseaktiviteter, som skolerne hver især tilbyder. Målet var at afdække, hvad elever lærer og tilegner sig på disse rejser i form af internationale og globale kompetencer.

Konferencen bød på oplæg om skolernes erfaringer gennem projektets tre år fra både lærere og elever fra de deltagende gymnasier. Derudover var der også oplæg fra gymnasieforsker, mag-art, Steen Beck, SDU, om global citizenship og globale kompetencer. Konferencen blev afsluttet med en paneldebat om globale kompetencer i gymnasiet.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...