Nyt CNC-anlæg erstatter seks andre maskiner og sikrer kvaliteten

HJØRRING: En stigende efterspørgsel på vinduer og døre har fået Glaseksperten til at investere i en ny CNC-maskine til produktionen i Hjørring, hvilket medfører en fordobling af produktionskapaciteten.

Anlægget erstatter seks andre maskiner og sikrer dermed en betydelig effektivisering. Derudover opnår virksomheden en højere leveringssikkerhed samt forbedret kvalitet.

Medejer og direktør hos Glaseksperten Vinduer & Døre, Henrik Sørensen, glæder sig meget over investeringen:

- For bedst muligt at følge med den voksende efterspørgsel valgte vi at investere i endnu en CNC-maskine. Det betyder, at vi nu kan imødekomme både de nuværende og fremtidige produktionsbehov på vores egen fabrik her i Hjørring. Anlægget er nemlig lig med en stor effektivisering, der gør, at vi får frigivet en masse ressourcer, som giver helt nye muligheder. Udover en betydelig optimering og øget kapacitet har maskinen sikret os en endnu hurtigere leveringstid end tidligere, siger han i en pressemeddelelse og uddyber:

- Det er især en fordel, hvis man eksempelvis er uheldig og taber et vindue på byggepladsen. Her kan vi nemlig hurtigere reagere og levere et nyt element. Det sikrer, at vores kunder ikke bliver bremset af uforudsete hændelser, men hurtigt kan komme videre med byggeprojektet.

Præcis og effektiv

Den nye CNC-maskine er meget præcis i sin håndtering af elementerne. I modsætning til de ældre CNC-maskiner, som havde en lille afvigelse på op til fem tiendedele af en millimeter, har denne stort set ingen afvigelse.

- Med det nye anlæg er kvaliteten helt i top. Vi arbejder konstant på at videreudvikle og forbedre os, så vi kan tilbyde de bedste løsninger. Her er den nye CNC-maskine et vigtigt skridt i den rigtige retning, da den ikke kun hjælper os til en kortere leveringstid, men også til en endnu højere kvalitet. Vi er kendt for at levere flere og flere elementer i store størrelser, som nu også bliver lettere at producere, da vores kunder ønsker så meget dagslys indenfor som overhovedet muligt. Takket være det nye udstyr glæder vi os derfor over at kunne levere et endnu bedre produkt, siger Henrik Sørensen.

Weinig Conturex-anlægget erstatter seks andre maskiner i produktionen, og produktionsprocessen forenkles derfor markant. Det er med til at effektivisere og optimere arbejdet på vindues- og dørfabrikken således, at der kan produceres flere elementer på kortere tid. Anlægget kommer til at fungere sammen med et eksisterende CNC-anlæg, hvilket resulterer i en fordobling af kapaciteten.

Den forøgede kapacitet på Glasekspertens vindues- og dørfabrik er et led i en større vækstplan, der løber frem til 2020. Målet er at udvide Glasekspertens samlede produktionskapacitet – herunder glas, vinduer og døre – til det dobbelte.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...