HJØRRING: Lønstrup Café Bio viser mandag den 10. februar 2020 kl. 19.30 den tredje af sæsonens fire filmklassikere, komedien Blinkende lygter fra 2000, som er instrueret af Anders Thomas Nielsen.

Sammen med sine barndomsvenner har Torkild i årevis smuglet, stjålet og hælet sig gennem livet uden at nå de helt store højder - snarere tværtimod. Torkild beslutter sig nu for, at forbrydekarrieren skal slutte, og et allersidste kup skal afslutte forbryderbanen og gøre ham gældfri, så et nyt liv kan begynde. Men da Torkild samme nat pludselig står med 4 mio. kroner mellem hænderne, er det alligevel for stor en fristelse.

Gangsterkomedien Blinkende lygter var en af århundredeskiftets største biografsucceser. 360.000 tilskuere løste billet til filmen, som også vandt publikumsprisen ved årets Robert-uddeling. Det er en underholdende, morsom og sjældent velspillet film om fire kriminelle mænds venskab og deres udvikling fra hårdkogte københavner-gangstere til socialt accepterede kroværter i det sønderjyske. En stor del af succesen ligger i det uforlignelige cast: Søren Pilmark, Mads Mikkelsen, Nikolaj Lie Kaas og Ulrich Thomsen er de fire antihelte, der må så grueligt meget igennem.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...