Generalforsamling samt uddeling af initiativpris og kåring af vinderne i iværksætterkonkurrencen

HJØRRING: Erhverv Hjørring er efter corona-pausen tilbage i normalt omfang og lægger ud med en dobbelt-event den 28. august, nemlig generalforsamling og Business Get-Together samlet i ét arrangement i haven ved Amtmandsboligen i Hjørring.

- Vi glæder os rigtig meget til igen at kunne samle medlemmerne i Erhverv Hjørring, siger erhvervsforeningens formand, advokat Henrik Willadsen.

- Vi fulgte naturligvis regeringens corona-restriktioner i foråret. Derfor måtte vi aflyse de planlagte faglige arrangementer og Erhverv Hjørring Stafetten samt udsætte den årlige generalforsamling, der skulle være holdt inden udgangen af marts.

- Nu kan vi heldigvis komme i gang igen – naturligvis med alle relevante foranstaltninger i forhold til corona-situationen, tilføjer Henrik Willadsen.

Det betyder blandt andet, at antallet af deltagere i generalforsamlings- og Business Get-Together arrangementet begrænses, og derfor gælder først-til-mølle-princippet for tilmelding.

Arrangementet den 28. august omfatter udover den ordinære generalforsamling også uddeling af Erhverv Hjørrings Initiativpris 2020.

Prisen uddeles til ”en særligt initiativrig virksomhed eller person i Hjørring kommune.” Prisen gik sidste år til Rolltech A/S.

Desuden kåres de tre vindere af iværksætterkonkurrencen DYNAMIC StartUp Challenge. Sidste års førstepris gik til Entomass.

Omkring disse begivenheder byder Erhverv Hjørring på lidt at spise og drikke samt på rig anledning til networking i teltet og haven.

Allerede inden denne event har Hjørring ErhvervsCenter taget hul på efterårets række af arrangementer med et frokostmøde den 19. august om støttemuligheder til vækst og udvikling i virksomheder.

I løbet af efteråret følger en række møder og arrangementer i Erhverv Hjørrings og Hjørring ErhvervsCenters regi.

Læs mere på: www.erhvervhjoerring.dk

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...