Tre små Aalborg-firmaer har slået kompetencerne sammen og benyttet Corona-krisen til at udvikle en serie high end-kvalitetspuslespil med stemningsfulde danske motiver. Der er ti motiver i serien og Rubjerg Knude Fyr er et af dem.

- Vi kom på ideen, da min kvalitetsbevidste hustru - der ligesom så mange andre her i Corona-tiden har fået øjnene op for puslespil, en morgen tilkendegav - at det var da et rædselsfuldt udvalg, der umiddelbart var at finde på markedet. Med Puzler-serien mener vi selv, at vi nu har fået fotograferet de fedeste og mest stemningsfulde indtryk og samtidig fået pakket dem i nogle yderst præsentable og robuste æsker, fortæller idemanden Ebbe Rubien ovenpå sidenhen hundredevis af investerede interessetimer i projektet.

Nu håber de tre parter på succes og har allerede planer om en udvidelse af forretningsideen, der går på at sælge specialfremstillede puslespil til virksomheder, der vil bruge dem som virksomhedsgaver, og til turistattraktioner til salg i egne butikker. De tre overvejer også på at udvide konceptet internationalt.

De foreløbig ti Puzler-puslespil af danske motiver forestiller: København, Aarhus, Aalborg, Odense, Esbjerg Blokhus, Blåvand, Ebeltoft, Skagen og Rubjerg Knude.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...