Det går ikke at lade lokale og udefrakommende komme ind i ferieparken, men i blomsterparken er der gang i de fleste aktiviteter

SOMMER 2020: Det bliver en lidt anderledes sommer i år for Jesperhus i Legind Bjerge ved Nykøbing Mors på grund af coronakrisen, fortæller direktør Peter Overgaard fra Jesperhus, der dækker over både Jesperhus Blomsterpark og Jesperhus Feriecenter. For feriecentret plejer at være åbent for ikke bare overnattende gæster, men også for lokale og udefrakommende turister. Det går ikke i år på grund af coronarestriktionerne. Så badelandet og abelandet m.v. i feriecentret kan kun benyttes af overnattende gæster.

Men når det gælder dagsbesøg i Jesperhus Blomsterpark, der første gang slog dørene op 1966, er der genåbnet for aktiviteterne. Siden 1966 er der sket utrolig meget, og Jesperhus er i dag en af landets største ferie- og forlystelsesparker, der hvert år trækker en kvart million mennesker til Mors.

- Vi har et stort trofast og trofast publikum. Rigtigt mange af dem har sæsonkort til parken og besøger Jesperhus flere gange i løbet en sæson. Blomsterparken tiltrækker mange ældre, der nyder de flotte blomster og hygger sig med en kop kaffe eller en is. Mange tager børnebørnene med og giver dem en god oplevelse med aktiviteter for børn i alle andre. I år har vi forlænget sæsonen med tre uger på grund af coronaen, fortæller direktør Peter Overgaard.

Det er ham, der sammen med hele parkens underholdningsteam har ansvaret for de oplevelser, der venter, når man besøger Jesperhus:

- Vores show med Hugo, Zik & Zak og alle vennerne for børnene i blomsterparken og vores piratshows i piratkroen er uroligt populære hos børnefamilierne. Børnene får en fantastisk oplevelse ude i en flot natur med masser af plads. Også til at lege i vores legeland for de mindst i blosterparken, siger Peter Overgaard.

Udover de populære show er der også mulighed for at besøge alle de flere end 50 spændende dyr i Jesperhus Junglezoo:

- Her kan man bl.a. se fugleshow. I Jesperhus går vi også ind for bæredygtighed, og derfor har vi lært vores papegøjer at sortere affald. Et andet stort trækplaster i JungleZoo er de fritgående halvaber. Pas godt på brillerne eller barnets sut, da aberne kommer helt tæt på, siger Peter Overgaard.

Og er man helt vild med dyr, kan man også blive ”Dyrepasser for en dag”.

Jesperhus følger myndighedernes råd om afstand og håndsprit i kølvandet, understreger Peter Overgaard:

- Det betyder desværre, at vi i år har måttet lukke vores indendørs Hugo’s Badeland samt Zik & Zaks Legeland for publikum, siger Peter Overgaard.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...