Landsby har fået en hundeskov

LØRSLEV: Man skal nok være varsom med at lave glidende tacklinger på Lørslevs gamle fodboldbane - i hvert fald risikerer man at få andet end jord på bentøjet, da arealet nu er taget i brug som hundeskov.

Ideen til hundeskoven blev grundlagt for et par år siden, da man skulle finde ny anvendelse for byens fodboldbane. Banen var på dette tidspunkt ikke blevet brugt i en del år, og tiden var inde til at finde på noget nyt som området kunne bruges til.

Lørslev Borgerforening besluttede at søge midler til at etablere en hundeskov på området. I første omgang lykkedes det ikke, men da møllerne i Egebjerg blev opsat, og den deraf grønne pulje blev frigivet, søgte foreningen om penge til formålet heri. Pengene blev bevilliget, arbejdet gik straks i gang, og hundehaven står nu færdig, og benyttes allerede flittigt af byens mange hunde.

- Hele hundeskoven er hegnet inde, så Vuffer kan løbe frit omkring derinde, eller man kan gå rundt derinde med hunden i snor. Landlyst plantecenter har stået for beplantningen, og det er virkelig blevet et hyggeligt område, lyder det fra borgerforeningen.

Til foråret er planen at sætte borde og bænke op forskellige steder, så kan man sidde og nyde sin medbragte kaffe, mens vovsen udforsker området.

Alle er velkommen til at benytte hundeskoven - og borgerforeningen håber at mange vil kigge forbi. Der er ved hver indgang opsat skraldespande og stativer med høm-høm poser, som frit kan benyttes.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...