LIUF sendte Janne Lorentzen godt fra start - og så blev hun ved med at løbe

HJØRRING: Sidste år på denne tid overvejede Janne Lorentzen, om det mon var muligt, at hun kunne træne sig op til at løbe tre km. Derfor mødte hun op til ”Løbestart” hos LIUF-Løb.

- Det var lidt hårdt i starten, men vi fulgte en træningsplan, og trænerne var flinke til at opmuntre, og sørgede for at vi ikke gik for hurtigt frem, fortæller Janne.

Og allerede efter tre måneder var målet mere end nået.

- Fra 0 til 6 km på 3 måneder var bare helt utroligt, og noget jeg aldrig havde troet ville ske, forsætter Janne.

I dag løber Janne stadig sammen med LIUF-Løb, og tager gerne 7-10 km på en træningstur.

Løbestart er et tilbud fra Lundergård Idrætsforenings, og der starter nye hold torsdag 4. april klokken 18.30

Løbestart henvender sig til dem, som gerne vil i gang med at dyrke løb som motionsform, og LIUF-Løb tilbyder hold på 2 niveauer.

Et hold for dem som starter på bar bund, og et hold for dem som har løbet lidt, eller måske er vant til at cykle på arbejde, eller lign.

- Det er naturligvis ikke kommet af sig selv, forsætter Janne. - Men det er bare nemmere at komme afsted til træning, når der er andre man kan løbe sammen med, og man ved det er torsdag og søndag, der skal trænes.

Et andet spændende tilbud fra LIUF-Løb, har ikke noget med løb at gøre, nemlig ”Trim-hold”. Her består træningen af en rask gåtur, i et tempo som er lidt hurtigere end at ”kigge vinduer”. Trim holdet går hver søndag klokken 10, første gang 7. april.

Udover Løbestart har LIUF-Løb også de faste løbe hold. Her er der mulighed for at løbe i et socialt løbefællesskab på forskellige niveauer, men også med mulighed for at udvikle sit løb.

LIUF–Løb holder standerhejsning og sommer sæsonstart, søndag 7. april klokken 10, hvor man er velkommen til at komme, og løbe en tur med klubben. Efter løbeturen er der lidt til ganen og maven.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...