Under mottoet "fællesskab, udvikling og fair konkurrence - kommer resultater" kan Hjørring Titans i næste uge holde et års fødselsdag. Det der reelt set startede som en SFO-aktivitet på HPR tilbage i 2015, er i dag vokset til en lille men velfungerende klub med tre hold, U13 og to U11 hold, der deltager i Floorball Danmarks turneringer samt en "podeafdeling" for 5-7 årige.

- Selv om Hjørring Titans har haft en fantastisk medspiller i HPR, og selv om HPR eleverne er i overtal på klubbens hold, så er det vigtigt at understrege, at klubben ikke kun er for HPR elever, men for alle som har lyst uanset hvilken skole eller by man bor i, lyder det fra klubben.

Klubben rummer også mange andre aktiviteter end floorball. Succesen "pizza og floorball" er gået rent ind hos medlemmerne. På udvalgte fredage i sæsonen inviterer klubbens spillere deres mor, far og søskende til floorball-turnering, hvor familierne dyster mod hinanden og arrangementet sluttes af med fælles pizza-spisning. Derudover arrangerer Hjørring Titans "Skole Floorballturnering" for byens 3. klasser og holder "Venne Cup". "Venne Cup" er en mix turnering, hvor klubbens spillere inviterer deres venner/veninder med og laver hold med dem og spiller mod andre vennehold. Sidst men ikke mindst deltager klubben i Kidzliga-stævnerne og Landsstævnet.

- En af de største succeser i klubben er pigeafdelingen, som nærmest eksploderede i løbet af klubbens første levetid. Ingen af klubbens trænere har nogen konkret forklaring på, hvorfor det har været en kæmpe succes, men vi er gået fra 0 pigespillere til over 20 pigespillere, hvilket er helt fantastisk, oplyser klubben.

Sæsonen starter op i uge 34, og på klubbens hjemmeside kan man læse nærmere om tidspunkterne.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...