Bonderøven holdt afstand til Sindalboerne

SINDAL: Forventningens glæde er som regel den største. Det var den også for Anita Mundberg, Mille Sigsgaard, Camilla Olsen og flere andre borgere, der i fredags spændt ventede på at se Bonderøven, Frank Erichsen, plante stauder og så vilde blomster i rundkørslen ved Oremosevej.

Frank Erichsen kom som planlagt sammen med en del medarbejdere fra Hjørring Kommune og Vejdirektoratet.

Den eneste, der fik lov til at nærme sig Bonderøven, var formanden for By- og Landskabsudvalget Søren Mose.

Øvrige blev holdt på behørig afstand.

Efter en kort samtale, gik Frank Erichsen fra parkeringspladsen over til rundkørslen, hvor han talte med kommunens naturvejleder Laus Gro-Nielsen og andre medarbejdere.

Tilbage stod de skuffede borgere, der havde håbet, at få lejlighed til at hilse på Frank Erichsen og måske få lov at tage et billede.

Selvom rundkørslen var klargjort med en lav sandet høj i midten, blev ikke plantet stauder eller sået vilde blomster som planlagt.

Det sker på et senere tidspunkt i løbet af sommeren og efteråret, hvor medarbejdere fra kommunen og Vejdirektoratet vil plante og tilså med blomster i smukke farver, der gavner biodiversiteten.

Forskønnelsen af rundkørslen er et længe næret ønske fra By- og Landskabsudvalget i Sindal.

Ideen er at plante blomster i farverne fra Sindals logo i et tredelt rundt design. Yderst en grøn ring med klippet græs. Dernæst blå og gule blomster.

Tilplantningen er en del af ”Naturkommunen blomstrer vildt” i samarbejde med Vejdirektoratet.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...