Fortuna-talenter trækker gennemsnitsalderen ned

HJØRRING: Fortuna leverer igen spillere til den danske landsholdtrup. Landstræner Lars Søndergaard henter fire Fortuna-spillere ind i den trup, der skal repræsentere Danmark ved Algarve Cup 2019. Tre af dem har været med i A-landsholdtruppen, og så er der en debutant.

Sara Holmgaard er for første gang med i A-landsholdstruppen, så er Emma Snerle med for anden gang, Karen Holmgaard og Frederikke Thøgersen er blandt de mere rutinerede A-landsholdsspillere.

De fire spillere fra Fortuna er med til at trække gennemsnitsalderen på landsholdet ned.

Emma Snerle og Holmgaard-tvillingerne er udtryk for den foryngelse Lars Søndergaard er gået i gang med.

Emma Snerle er landsholdets absolut yngste spiller. Som kun 17-årig fik hun debut i efteråret 2018, og hun er med i truppen her fra starten af 2019 stadig kun 17 år gammel.

Holmgaard-tvillingerne rundede i januar de 20 år, og hører stadig til blandt de yngste. Frederikke Thøgersen holder sig også i den lave ende. Med sine 23 år er hun halvanet år under gennemsnittet på landsholdet, hvor den 32-årige tidligere Fortuna-spiller Janni Arnth er ældst.

Landsholdet har to indledende kampe i Algarve. Onsdag den 27. februar møder de danske kvinder Norges landshold og mandag den 4. marts er modstanderen Kina. Onsdag den 6. marts spilles der placeringskampe.

Ind imellem landskampene er der masser af træning.

Landsholdet rejser til Portugal mandag den 25. februar og spiller er hjemme i deres klubber igen fredag den 8. marts.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...