Uden for banen kæmper liga-spillerne lørdag for ”Støt Brysterne”-sagen - blandt andet sælger kvinderne deres spilletrøjer

HJØRRING: Skal Fortuna bevare ligaens førsteplads er kravet lørdag en sejr over Farum BK I første omgang blev det til et beskedent 0-0 resultat, da Fortuna for to måneder siden mødte Farum BK i Farum Park.

Nu er spillerne sat op til, at der skal hentes tre points, når Farum BK på lørdag kommer til Hjørring for at kæmpe om førerpositionen i Gjensidige Kvindeliga. Forud for lørdagens kamp ligger begge hold med 20 points, dog således at Fortunas målscore er et enkelt bedre end Farums, så det et meget tæt. Og de to hold ligger også kun et enkelt point foran Brøndby.

- To ugers landsholdspause har givet os mulighed for at restituere oven på et hårdt program i september og her i begyndelsen af oktober, siger cheftræner Carrie Kveton.

- Og så er vi glade for, at vi endelig har en periode med hjemmekampe. I september var næste alle kampene på udebane. Vi har benyttet den seneste tid til at stramme op på nogle områder, der skulle forbedres, og så har vi bygget videre på de gode resultater, vi opnåede i sidste måned. Selv om vi ikke har alle vore spillere tilbage fra landsholdsturen inden fredag, så vi alle kan træne sammen, er jeg ikke i tvivl om, at spillerne er fuldt fokuseret og motiveret til kampen mod Farum.

Der er ikke tvivl om, at der sker noget på Nord Energi Arena på lørdag, hvor der fløjtes op til kamp kl. 15. Og det er ikke udelukkende inden for stregerne, der er aktivitet.

Liga-spillerne er gået med i kræftkampagnen ”Støt brysterne”. Det giver en række arrangementer på Nord Energi Arena, og det betyder også, at pigerne sælger deres spillertrøjer, som man kan byde på Facebook og på Nord Energi Arena lørdag. Der er tillige en målscore indsamling, som man kommer frem til, ved at benytte dette link!

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...