I weekenden tog Fortuna Hjørring finalesejren i det Jysk/fynske-mesterskab

HJØRRING: Fortunas U16 gjorde klubbens elitehold kunsten efter. Pigerne fra Hjørring hentede i weekenden mesterskabet hjem i en meget jævnbyrdig og spændende kamp i Viborg. Fortuna vandt 1-0 over Varde og det er ensbetydende med at holdets spillere og trænere kan smykke sig med en titel som Jysk/Fynsk Mester.
Fortuna kvalificerede sig til finalen efter et meget skarpt opgør i puljen, der dækker den nordlige del af Jylland. Holdet var i skarp kamp med Silkeborg, og begge hold sluttede puljen med 27. points. Men Fortunas positive målforskel på 38 efter otte vundne kampe, tre uafgjorte og en tabt gjorde forskellen. Silkeborgs målforskel var kun +14.
Det var to meget motiverede hold, der stillede op i Viborg. Der blev spillet under pres, og her var det altså Fortuna, der formåede at klare nervekrigen bedst.
Efter 17 minutters spil scorede Karoline Kobber Kristensen til 1-0 en scoring, der skulle vise sig at blive sejrsmålet, da den stilling holdt til dommerens slutfløjt.
Det var en flok lykkelige og stolte Fortuna-piger, der, sammen med cheftræner Tobias Thomsen og assistenttræner Jan Allan Sørensen, kunne tage hjem til Hjørring med pokalen.
Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...