Hjørring Skov- & Havemaskiner har mærket, at danskerne har valgt at bruge mere tid og flere penge på hus og have

HJØRRING: Hjørring Skov- & Havemaskiner gør status, efter corona-krisen ramte Danmark og lukkede landet ned.

- Det har været et forrygende forår for os. Vi har aldrig oplevet noget lignende, siger Frands Falberg, som er daglig leder af Hjørring Skov- & Havemaskiner på Læsøvej 1 i Hjørring. Og han ved hvad han taler om, da han har 22 års erfaring i branchen.

Danskerne har valgt at bruge mere tid og flere penge på huset derhjemme.

På grund af Corona-krisen og nedlukning af landet, hvor folk ikke har kunne rejse på ferie, bliver pengene nu brugt på plæneklippere, buskryddere og andet, der hører huset og haven til.

Og det kan mærkes hos Hjørring Skov- & Havemaskiner, hvor salget af havemaskiner er eksploderet. Robotplæneklippere og batteridrevne akku-maskiner, som er under stadig udvikling, er der blevet solgt rigtig mange af.

- Vi er har været i situationer, hvor vi ikke har kunne skaffe maskiner eller reservedele, der har været i restordre på grund af den store efterspørgsel og Corona-krisen, fortæller André Christiansen, der står for salg i butikken.

Med det øgede forbrug af havemaskiner, er der også opstået et større behov for service af maskinerne. Det tager tre medarbejderne på vores værksted sig af, siger Frands Falberg.

Kasper Christensen, der er værkstedsformand, har arbejdet med skov- og havemaskiner i 25 år, siger:

- Ingen problemer er for store til at løse.

Og mekaniker Mads Lønstrup og Knud Pedersen, der at alt-mulig-mand, nikker samstemmende.

- Vi har et stort salg og service til mindre virksomheder og private. Her kommer vores faglige viden og erfaring kunderne til gode, med hensyn til rådgivning om køb og vedligeholdelse af vores produkter, tilføjer Frands Falberg.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...