Der er brug for kunderne her og nu - og på den lange bane

HJØRRING: Alt er åbent igen i Hjørring. Og torsdag deler butikkerne frøposer ud med Forglemmigej.

- Tanken er, at man skal så frøene hjemme. Og når de blomstrer, kan man sende en tanke til Hjørring Handel og byens butikker og restauranter, siger event- og aktivitetschef Rikke Ejsenhardt fra Hjørring Handel.

- Vi har brug for kunderne her og nu. Men vi har også brug for kunderne på den lange bane. Og blomsterne skal minde os om, at vi skal købe lokalt både nu og i fremtiden, tilføjer Rikke Ejsenhardt.

For ganske vist er butikker, caféer og restauranter genåbent.

- Men intet er, som det pleje. Alle vores events i Hjørring er aflyst - inklusiv Kulturnatten 4. juni, konstaterer event- og aktivitetschef Rikke Ejsenhardt fra Hjørring Handel.

- Vi kan ikke holde events, som vi plejer, og vi lytter selvfølgelig til myndighedernes anbefalinger. Vi glæder os over, at alt er åbent igen - og vi holder fast i at hygge ekstra om kunderne 4. juni. Den laver vi om til en Køb Lokalt-dag, tilføjer Rikke Ejsendardt.

Torsdag har byens butikker således åbent til klokken 21.

- Vi har ikke noget stort underholdningsprogram, for vi vil ikke opfodre folk til at samles. I stedet har vi længere åbent, så der er længere tid at handle op til Grundlovsdag - og så kan handlen spredes lidt. Der er en masse gode tilbud, men de er også spredt ud på flere dage, siger Rikke Ejsenhardt.

- Vi vil gøre det hyggeligt i byen. Byens maskotter vil gå rundt, og der vil være pop-up-musik flere steder i byens gader. Det er ikke programsat - men på et tidspunkt skal sangen: Køb i Dejlige Hjørring opføres i midtbyen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...