Norman Kristiansen fortæller om sikkerhedsarbejde i verdens brændpunkter forud for filmen Ser du månen, Daniel

LØNSTRUP: Forud for visning af filmen Ser du månen, Daniel mandag den 7. oktober i Lønstrup Café Bio, fortæller Norman Kristiansen, ejer og CEO for det danske sikkerhedsfirma Guardian, kl. 18.30 om sine erfaringer med sikkerhedsarbejde i verdens brændpunkter.

Guardian arbejder world wide med sikkerhedsanalyser, træning og uddannelse af medarbejdere og ledelse samt forhandling og hjemtagning af gidsler. Selskabets medarbejderstab består af en del analytikere samt personer med militær baggrund.

Norman Kristiansen har selv en baggrund fra Jægerkorpset, hvor han arbejde i 17 år. Denne bag-grund er medårsag til, at han oprettede Guardian i 2005, og at Guardian i dag udfører generelle sikkerhedsopgaver i risikoområder samt gidselforhandling i hele verden.

Selskabet stod blandt andet for forhandlingerne med terroristerne om Daniel Rye og den amerikanske journalist, James Foley. Det lykkedes over en lang periode at holde forhandlingerne hemmelige, hvilket er helt usædvanligt, og først i forbindelse med premieren på Ser du månen, Daniel trådte Guardian frem.

I aftenens oplæg fortæller Norman om sin opstart i Jægerkorpset, jobbet i Guardian og forløbet frem til selve Daniel Ryes tilfangetagelse og frigivelse.

- Kom og hør Norman Kristiansen fortælle sin historie – du kommer ikke tættere på den virkelige verden, lyder det fra arrangørerne.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...