Aquarius inviterer til foredrag med Eskild Tjalve.

Det foregår mandag 19. oktober klokken 19.00.

Der er entre og billetter kan forudbestilles. Der er plads til 40 deltagere grundet covid-19 regler.

Om foredraget skriver arrangørerne blandt andet:

De globale kriser kan ikke bremses alene ved, at vi opfinder nye teknologier, ved grøn vækst eller ved at plante millioner af træer - dette vil være symptomløsninger, der kun kan mildne katastrofernes eskalering for en tid.

Det ændrer ikke ved problemernes dybeste årsag, mennesket.

Den basale forudsætning for, at Jordens liv kan trives i fremtiden er, at menneskene ændrer sig og lærer at koordinere hjertet og hjernen. Herved åbner bevidstheden sig for visdom, fælles ansvarlighed og ultimativt samarbejde.

Det nye EnhedsVerdensbillede vil blive redskabet, der kan bibringe menneskene den nødvendige udvikling. EnhedsVerdensbilledet handler i sin essens om liv og bevidsthed, hvor alt er forbundet og virker ind på hinanden.

Det handler således også om samhørighed og kærlighed, som livets vigtigste kraft. De nye forskere kan se, at en ikke-fysisk dimension er reel, at den er lige så virkelig som den fysiske verden, at den står bag den og endda er årsag til den fysiske verden.

Vi vil komme ind på nogle universelle love og principper som er gældende i Universet, og som vi mennesker også er underlagt, men som samtidigt er redskaber til, hvordan vi kan skabe det bedst mulige liv for hver af os og tilsammen med alt andet liv.

Vi skal se på, hvad vi hver især kan gøre for at blive bevidst skabende, hvordan vi kan udvikle vores kreativitet, når vi skal skabe alt det nye, der kommer til at ske i de kommende år.

Vi vil komme ind på enhedsbevidsthed og helhedstænkning, om klarhed og kraft samt hvordan vi kan arbejde med den højeste fællesnævner i et samarbejde.

EnhedsVerdensbilledet er ikke en drøm, det er i høj grad videnskabeligt understøttet. De etablerede forskere afviser og bekæmper det på trods af, at det er baseret på seriøs forskning. Men de kommer til at forstå det på et tidspunkt.

Eskild Tjalve er tidligere lektor civilingeniør ved Danmarks Tekniske Universitet, nu forfatter, spirituel underviser og billedkunstner.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...