Forældre-gruppe kæmper for minimumsnormeringer i kommunens daginstitutioner

HJØRRING: En gruppe forældre i Hjørring arrangerer demonstration i Hjørring søndag klokken 13 for minimumsnormeringer i daginstitutionerne.

Demonstrationen begynder klokken 13 på Springvandspladsen, og herfra marcherer deltagerne via Jernbanegade og Vestbanegade til Christiansgave.

Landet over vil der være demonstrationer for minimumsnormeringer op til Folketingsvalget, og Hjørring er således også på landkortet.

Onsdag aften til Kulturnatten, var forældre på gaden med et kæmpe-banner for at gøre opmærksom på deres ønske om minimumsnormeringer, og de delte flyers ud til byens mange gæster i et håb om, at mange vil bakke op om demonstrationen på søndag. Alle lokale politikere er inviteret med.

- Vi håber, at vi kan skabe omtale omkring emnet, som er så vigtigt. Hjørring kommune ligger 5,4 procent under landsgennemsnittet i kommunernes institutioner, oplyser Anette Bæk, der er med i den lokale initiativgruppe.

På opråbet, der blev uddelt til Kulturnatten står der:

”Vi er et rigt land, men vi er blevet fattigere på pædagogisk omsorg. Derfor skal vi genoprette kvaliteten i daginstitutionerne efter årelange besparelser. Vi skal investere i børnene liv og fremtid. Nu. ”

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...