Nu kan lerduerne i Skallerup–Vennebjerg godt begynde at kigge sig nervøst over skuldrene ...

HJØRRING: Sparekassen Vendsyssels Fond støtter Skallerup-Vennebjerg Jagtforening med 12.000 kroner, der torsdag den 8. november 2018 blev overrakt til bestyrelsen for Skallerup-Vennebjerg Jagtforening foran Sparekassens Vendsyssels afdeling i Lønstrup. Afdelingsdirektør Kurt Bæk Henriksen fra Sparekassen Vendsyssel i Lønstrup havde på vegne af fonden fornøjelsen af at overrække donationen på 12.000 kroner.

Skallerup – Vennebjerg Jagtforening vil anvende donationen til at købe en skydevogn med 3 kastemaskiner til lerdueskydning. Foreningen råder ikke over en fast skydebane og vil derfor sætte vognen op på medlemmernes jagtterræn. Skydevognen skal bruges til at træne medlemmernes skydefærdigheder gennem året og minimere antallet af skydninger på fugle og løbende vildt på jagterne.

Niels Jørgen Dahl, formand for foreningen Skallerup-Vennebjerg Jagtforening, var særdeles glad for den flotte opbakning fra Sparekassen Vendsyssels Fond.

- Lerdueskydninger med konkurrencer giver et godt sammenhold i foreningen og er med til at styrke lokalsamfundet, der består af landsbyer og landbefolkning. I foreningen har vi nu 73 medlemmer, et tal der er støt stigende, og sammen med dem og de frivillige i foreningen, er vi meget glade for, at Sparekassen Vendsyssels Fond har valgt at støtte op om købet.

I alt støtter Sparekassens Vendsyssels Fond i 2018 ni forskellige almennyttige og velgørende formål. Fonden udlodder igen midler i løbet af 2019.

Ud over Sparekassen Vendsyssels Fond har Sparekassen Vendsyssel også fonde i byerne Hals, Brovst, Ulsted, Jerslev, Klokkerholm, Pandrup, Hvidbjerg-Ørum og Snedsted-Nørhå, der alle støtter almennyttige og velgørende formål.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...