Hardinger Band og Hjalmer fyldte Vestkajen onsdag aften - musikfesten fortsætter til og med fredag aften

HIRTSHALS: Otte dage med Musik Under Trappen kulminerede onsdag aften med årets hovednavne, Hjalmer og Hardinger Band. Og det gode vejr og musikken fristede børn og voksne i stort tal. Hvor mange, der lyttede og festede på kajen, tør arrangørerne end ikke byde på. Men Vestkajen var fyldt med mennesker, og der var travlhed i barerne, hvor der blev solgt alt fra koldt øl fra fad til køligt vand.

Rasmus Jespersen, formand for musikforeningen, glæder sig sammen med den store skare frivillige over det massive fremmøde. Og han glæder sig både på foreningens og byens vegne.

- Når jeg spørger restauranterne og butikkerne, har de travlt - rigtig travlt. Og det er ikke bare i aften, men også alle de andre aftener med Musik under Trappen. Det er vigtigt for os. Det betyder meget for os, at byen får noget ud af det. Og så er det vigtigt for os, at alle dem der bor i byen og kommunen og alle turisterne får et kulturtilbud, understreger Rasmus Jespersen.

Festivalen Musik Under Trappen har også alle år været et populært udstillingsvindue for mere ukendte bands.

- Alle bands spiller gratis, og der er ikke entré til koncerterne. Det ligger i hele grundideen.

Hermed er arrangørerne afhængige af de frivillige hjælpere, mange og gode sponsorer og indtægter fra salg af drikkevarer. Og ifølge formanden er der fuld opbakning over hele linjen.

Rasmus Jespersen har været formand for musikforeningen siden 2003, og han var med som frivillig hjælper helt tilbage i 1994.

- Der er et fantastisk sammenhold her. Og det er en glæde at se alle de mange mennesker, der får en fantastisk oplevelse. Det er det hele værd. Det opvejer trætheden, når man går hjem halv to om natten og møder igen klokken fem næste morgen. Og Musik Under Trappen giver genlyd i hele kommunen og langt ud over kommunegrænsen.

Musikfesten på Vestkajen fortsætter til og med fredag aften.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...