Bryghuset Vendia markerer 10 års jubilæum lørdag 2. september, og dagen byder på mad, musik, jubilæumsløb - og selvfølgelig øl.

Jubilæet bliver fejret i Markedsgade hele dagen.

- Gæsterne kan blandt andet deltage i rundvisning i bryggeriet, deltage i jubilæumsløbet og opleve live jazz og soul musik. Derudover får de selvfølgelig en masse gode tilbud i løbet af dagen i brasseriet og teltet, som vi stiller op til lejligheden, fortæller direktør og chef Kristian Rise.

Musikprogrammet byder i løbet af dagen på Ole Gas Band, D.J. Søren Houmann, Advokatens New Orleans Jazz band og Soul Lounge med Jakob Elleriis.

Dagen frister med jubilæumsløbet "Vendia halvmaraton", hvor deltagerne har mulighed for at løbe turen alene eller sammen med en, to eller tre venner.

Ruten er på 2,63 km, og den går gennem Svanelunden, Folkeparken og gennem festteltet ved Bryghuset. LIUF-Løb står for de praktiske opgaver i forbindelse med løbet.

- Løb turen alene eller som stafet med vennerne. Hvis I deler, bestemmer I selv, hvor mange omgange hver enkelt løber, bare det bliver til otte omgange i alt, lyder det fra arrangørerne.

Startskuddet lyder klokken 11, hvor alle solo- og førsteløbere bliver sendt afsted.

Da løbet er lavet af løbere vil der ikke mangle noget i depotet.

- Vi fejrer Vendias 10 års jubilæum, så der vil selvfølgelig være øl i depotet - men også vand, cola, saft, slik, chips og frugt

Løberne vil løbe gennem festteltet, hvor der er frokostjazz, og efter strabadserne kan de nyde en ølpølse med kartoffelsalat og et glas velskænket jubilæumsfadøl

Dagen byder også på en kunstvandring i Hjørring.

Troels Bistrup Hansen er kunstguide på en gåtur rundt i byen. Der er to ture at vælge mellem, nemlig en afgang klokken 11 og igen klokken 13. Billetter til turen kan købes i baren på dagen.

Et andet af festdagens indslag er politisk debat kokken 15.30, hvor byrådspolitikere blandt andet vil diskutere bæredygtighed. Indslaget har overskriften "Politikerlede", og efterfølges af ordene: Ikke i Hjørring.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...