SOMMER 2020: På Parkvej i Bindslev ligger Biledhede Fodboldgolf med en hyggelig bane, hvor familierne hygger sig

Fodboldgolf er i de senere år blevet en meget populær aktivitet, der med stor fornøjelse spilles af børn og voksne. Enten et par stykker i fællesskab eller hele familier, der dyster på en fri og hyggelig måde uden det store konkurrenceræs. Fodboldgolf er en sjov og spændende aktivitet med frisk luft og masser af motion.

I forbindelse med forlystelsescenter Outdoor Editions Aktiviteter og Events på Parkvej i Bindslev ligger Biledhede Fodboldgolf med en hyggelig bane, hvor familierne nemt kan bruge en dag med at spille fodboldgolf. For når spillet først er igang, er det svært at slippe det igen. Derfor giver entrebilletten også adgang til at spille lige så meget, man lyster i hele åbningstiden fra klokken 9 - 20. I sommerperioden er der længere åbningstider.

Fodboldgolf er en blanding mellem golf, minigolf og fodbold. Spillet går ud på at få en fodbold i hul på færrest mulige spark på en specielt anlagt bane med 18 huller og forskellige forhindringer. Fodboldgolf er en aktivitet, hvor alle kan være med uanset alder og evner med en bold. Reglerne er simple og kan hurtigt læres. Hul nummer 18 er dog lidt speciel. Det er nemlig et sørøverskib, hvor bolden skal sparkes op i det rigtige hul for at give maksimum point. Rammes et af de øvrige huller i skibet trækkes der point fra resultatet.

Foruden fodboldgolf er der mange andre aktiviteter. Der er blandt andet en lejrplads, hvor der kan laves snobrød over bål, og børnene kan på en hængestige klatre op til en platform i et træ. Der er mulighed for overnatning på lejrpladsen i den nybyggede shelter, og der er toiletfaciliteter til rådighed. På området er der også borde og bænkesæt, hvor den medbragte mad kan nydes.

Det er Majbrith og Jens Christian Antonsen, der for nogle år siden besluttede at lave en forlystelsespark for hele familien. Det er blevet en succes. Både fodboldgolfen og stedets andre aktiviteter benyttes flittigt, og mange vælger at holde børnefødselsdage i de hyggelige og familievenlige omgivelser.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...