SHI’s U14 drenge til Costa Brava Cup - fik både gode oplevelser og Fair Play-pokal med hjem

HJØRRING: SHI’s U14 drenge har i næsten to år arbejdet hårdt for at komme til Costa Brava Cup 2019. Der er blevet solgt skrabelodder for diabetesforeningen, stået i pølsevogn, uddelt flyers, man har deltaget i loppemarked samt hentet juletræer.

Lørdag 12. oktober var der så afgang fra Hjørring med bus - og en bustur på hele 32 timer! Selv med så lang en bustur var deltagelsen i Costa Brava Cup en kæmpesucces med 26 deltagende spillere fordelt på to hold, samt mere end 20 medrejsende forældre, søskende og bedsteforældre.

- Det blev til sejre og nederlag, men det vigtigste var det sociale fællesskab på denne tur. Mellem kampene blev hygget i på hotellet og ved poolen. SHI fik endda også Fairplay pokalen for årgangen, så spillerne gjorde det også helt perfekt i kampene. Nu er efterårssæsonen slut, men der fortsættes med en ugentlig træning hver onsdag kl. 17 på SHI’s anlæg. Denne træning er selvfølgelig åben for alle, der kunne have lyst til at spille i SHI og være en del af denne årgangs gode fællesskab, lyder det fra klubben.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...