Der var 136 starter i weekenden til stort stævne i Hjørring

HJØRRING: I Hjørring Rideklubs haller på Åstrupvej 114 i Hjørring kunne man både lørdag og søndag i weekenden fra morgen til aften se flot ridning af meget høj kvalitet.

Klubben har holdt et meget vellykket og velbesøgt C-stævne i dressur.

Stævnet bød på klasser for både ponyer og heste – i alt blev det til 136 starter i klasser fra LA1 for ponyer til MA1 for heste.

I stævnet deltog primært ryttere fra det nordjyske distrikt 14, som omfatter klubber fra Skagen i nord til Hobro i syd, men der var også ryttere og heste, som havde taget turen fra Thisted og Sønderjylland til Hjørring. Der var tilmed besøg af en landsholdsrytter, idet Carina Cassøe Krüth fra Hobro, deltog med to heste.

I dette stærke felt gjorde Hjørring Rideklubs daglige leder Rasmus Pontoppidan sig også positivt bemærket, idet han på hesten Facit PH begge dage startede i klassen MB0 og i begge starter opnåede pæne resultater, som henholdsvis 1. og 2. uplacerede.

I det hele taget var Hjørring-rytterne flot repræsenteret med mange sejre og placeringer fordelt i flere klasser. I alle klasser blev der uddelt ærespræmier til den sejrende rytter skænket dels af lokale sponsorer og dels af leverandører og samarbejdspartnere.

- Denne støtte er klubben meget taknemlig for, lyder det fra Birgitte Jessen fra rideklubben.

- Alle er i øvrigt velkomne som tilskuere til rideklubbens stævner, der opkræves ingen entré, der er mulighed for at købe mad og drikke i klubbens cafeteria, og der er garanti for en oplevelse i form af flot og spændende springning eller smuk dressur.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...