HIRTSHALS: Flixbus nye rute mellem Hirtshals/Hjørring og Københavns Hovedbanegård med to daglige afgang tager henholdsvis 7 og 8 timer.

Her kan tiden føles lang, hvis ikke man som passager har sørget for at tage noget med at koble af på.

Nu har FlixBus taget initiativ til, at fjernbuspassagererne kan få gratis underholdning undervejs ved at koble sig på en gratis underholdningsportal med film, tv-serie, lydbog, e-bog eller et spil.

Nu kan du koble dig på FlixBus’ gratis underholdningsportal på din fjernbusrejse og koble af med en film, tv-serie, lydbog, e-bog, e-magasin eller et spil.

Man bruger sin egen smartphone, ipad eller computer til at koble på portalen ved at oprette forbindelse til FlixBus Wi-Fi og derefter gå til media.flixbus.com.

- Med den nye gratis underholdning vil vi gerne tilføre busturen lidt ekstra hygge. I stedet for at ligge i sofaen og se filmen The Danish Girl eller læse en krimi, kan man jo læne sig tilbage i bussen og nyde netop denne underholdning, mens man når frem til familien i Jylland, koncerten i København eller sommerhuset på Langeland, siger Lotte Rystedt, presseansvarlig ved FlixBus Danmark.

Udvikler konstant kundeoplevelsen

FlixBus kører til 48 stoppesteder i 42 byer over hele landet. Globalt når mobilitetsudbyderen 2000 destinationer, og FLIXtainment bliver i løbet af det kommende år rullet ud i hele Europa. Der vil løbende komme lokale tilpasninger og opdatering af indholdet.

- Vi stræber hele tiden efter at gøre passagerernes samlede rejseoplevelse endnu mere behagelig, og med lanceringen af vores FLIXtainment underholdningsportal, vil rejsende nu have adgang til topunderholdning fra det øjeblik, de stiger ind i bussen. Ved at kombinere vores FlixBus teknologi med tjenesterne Amazon Prime Video og Audible, fortsætter vi med at forbedre fjernbus-oplevelsen, siger Daniel Krauss, grundlægger og CIO ved FlixMobility, der står bag FlixBus.

FlixBus kører til 48 stoppesteder i 42 byer.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...