Ole Søndergård inviterede til fødselsdagsreception, og opfordrede gæsterne til at give et bidrag til Den Blå Sociale Cafe i stedet for at give ham gaver og flasker

HJØRRING: Ole Søndergård fra Bones fejrede onsdag sin 50 års fødselsdag med en uformel reception. Og fødselaren havde forinden takket nej til gaver og flasker.

Han opfordrede i stedet venner, familie, samarbejdspartnere, ansatte og stamgæster til at indbetale et beløb på en konto til Den Blå Sociale Cafe i Hjørring.

- Det er nogle af samfundets allermest udsatte, som bruger Den Blå Sociale Cafe. Jeg glæder mig til at kunne overdrage et beløb til caféen, sagde Ole Søndergård i sin velkomst.

Gæster mødte talstærkt op for at gratulere Mr Bones, og Ole Søndergård delte gavmildt ud af både varme kram, faste håndtryk og store smil.

Blandt gratulanterne var medlemmer af Hjørring Handels bestyrelse. Formand Allan Sørensen kaldte i sin tale Ole Søndergård for en af Hjørrings helte. Han har blandt andet været primus motor i etablering af legepladsen ved Vendelbopladsen og har løftet en stribe events i samarbejde med Hjørring Handel - til glæde for byens forretningsdrivende og byens kunder.

- Du brænder 110 procent for det, du går ind i. Du har engagement og drive i bestyrelsen. Det er fedt, og det er fantastisk at arbejde sammen med dig, lød det fra Allan Sørensen, der også konstaterede, at Ole Søndergård har en fantastisk energi, et fantastisk humør - og et temperament, der kan gå fra nul til hundrede på et splitsekund.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...