Prøv lykken med en fiskestang ved Guldager Sø

HJØRRING: Søndag 19. maj går jagten ind på gode lystfiskeroplevelser i naturen for alle børn og deres familier. Tag dit barn eller barnebarn med, og vær en del af nærværet og de autentiske oplevelser, som lystfiskeriet byder på, lyder opfordringen.

Sportsfiskerforeningen for Hjørring og Omegn i samarbejde med Liver Å Lystfiskerforening, Tannisbugt Natur- og Vandlejeforening, Medeklubben ”Skallen” og Danmarks Sportsfiskerforbund vil gerne invitere alle forældre, bedsteforældre og børn med på oplevelsestur ved fiskevandet.

På dagen er der mulighed for at låne en fiskestang, ligesom der vil stå en erfaren lystfisker parat til at hjælpe jer med at komme i gang.

Arrangementet afholdes ved Guldager Sø, Sølystvej, 9760 Vrå, hvor det er muligt at fiske efter skaller, gedder og karper. Man kan møde op mellem kl. 10 og 14.

Alle er velkomne.

Lystfiskeriets Dag er et landsdækkende initiativ fra Danmarks Sportsfiskerforbund og de lokale lyst- og sportsfiskerforeninger samt fiskesøer, hvor alle under kyndig vejledning kan prøve kræfter med lystfiskeriets mange muligheder.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...