S68 har været til regionsmesterskab i Aars

HJØRRING: S68 stillede med 21 svømmere til sidste weekends regionsmesterskab, der i år fandt sted i svømmehallen i Aars.

Der blev svømmet hurtigt fra start til slut, og der blev sat mange gode personlige rekorder. Alle svømmede hurtigt, også selv om der næsten lige var blevet svømmet Thisted cup.

Hjørring svømmeklub kom i alt hjem med 36 medaljer: 16 guld, 10 sølv og 10 bronze. Medaljerne blev fordelt på svømmerne i alle aldersgrupper.

Udover medaljer er der ved regionsmesterskabet en konkurrence om at blive den komplette svømmer. S68 kom hjem med 3 vindere i den konkurrence.

Den komplette svømmer er den svømmer, der får flest point samlet sammen ved at svømme alle 4 svømme discipliner, samt et medley løb, som er en kombination. Vinderen bliver kåret ved antallet af flest opnåede FINA points.

FINA point er et system, som det internationale svømmeforbund har lavet for at give svømmere over hele verden mulighed for at sammenligne deres præstationer på tværs af løb, bassin og køn.

Komplette svømmere fra S68, blev henholdsvis Patricia Bæk Nættermann i årgang 2007-2008. Mens det for drenge i årgang 2007-2008 var Jacob Bundgaard og i årgangen 2009 og yngre blev Anders Munk Fuglsang der løb med hæderen.

- Så overordnet set var det en rigtig god weekend for S68, konkluderer klubben.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...