SINDAL: Selv om det i år ikke blev til det kæmpestore sædvanlige Open By Night arrangement i Sindal grundet forsamlingsrestriktionerne, så var Handelsstandens tilrettede udgave Open By Light en stor succes.

Dagen og aftenen igennem var der mange mennesker i byen, der benyttede sig af de gode tilbud i forretningerne, som var gældende hele dagen lige indtil lukketid klokken 21.

Da Nørregade var lukket for kørende trafik fra klokken 18, var der god plads til de mange aktiviteter i gaden og på Nørre Torv.

Der var blandt andet gratis hoppeborg til børnene, Puch Maxi Klubben fra Bindslev viste deres flotte velholdte knallerter fra en svunden tid og Kreative Vendelboere havde en stand med flot træskærerarbejde.

På Nørretorv havde en del kræmmere taget opstilling med deres boder, hvor alt, næsten, kunne findes.

Ved Bodega Pusterummet blev der grillet pølser og solgt fadøl, og Sparekassen Vendsyssel bød på gratis softice og kaffe.

Senere gav Sindal-Frederikshavn Linedance opvisning i Nørregade.

Ved Café Fiehn var der levende musik ved SUN-Z.

Da Danmissions store basar i Sognegården er aflyst i år, så har Basarkredsen fundet på noget nyt og meget aktuelt.

De syr 3-lags mundbind, som blev solgt til Open By Light til fordel for projekt Fremtidsbørn.

Næsten alle mundbind blev revet væk, så Basarkredsen er nu i gang med at sy en ny produktion, hvor overskuddet fortsat går til det gode formål.

Vendelbocentrets Venner havde også en stand på Nørretorv. I normale tider har Vennerne en stor salgsbod på centret med husflidsarbejde, hvor overskuddet går til aktiviteter for de ældre.

Grundet corona er boden lukket, og de mange flotte ting er pakket væk.

Nu havde Vennerne taget det hele med til Open By Light og håbede på et godt salg, så der trods alt kan blive lidt til de ældre til at forsøde tilværelsen med.

Herudover fortalte Vennerne, hvordan det er at være frivillig på Vendelbocentret, og om de mange glæder, det giver både for den frivillige og de ældre på centret.

Da aftenen var omme, havde de forretningsdrivende de store smil fremme. Alle fortalte om en forrygende dag og aften med god omsætning.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...