Gymnasterne har fået en flot springgrav i Taarshallens nye Multihal

TÅRS: Med Multihallen pyntet med balloner, springglade børn i alle aldre og forældre på sidelinjen, frivillige trænere fra TUI Gymnastik, en foyer med glade voksne, der nød kaffe, kage samt fredagsøl fra Taars Hallens Fredagsbar, var stemningen helt i top, da der var indvielse af Multihallens nye springgrav.

For at fejre at TUI Gymnastik har modtaget donationer til springgraven i den nye Multihal, blev der afholdt en lille officiel indvielse af springgraven fredag aften under ”Ekstraspring”, - et gratis tilbud om springgymnastik til alle byens børn og unge hver anden fredag.

Festligheden blev indledt med tale af formand fra TUI, Lars Dissing, der kunne fortælle at Taars Gymnastikafdeling, der i øvrigt har eksisteret i mere end 100 år, de seneste mange år har haft et ønske om at kunne træne samme sted som de øvrige afdelinger i TUI, hvilket nu er lykkes med den nye Multihal. Ydermere blev der fortalt, at der er blevet en pæn stor fremgang i gymnastikforeningen efter ibrugtagningen af de nye faciliteter, så gymnastikafdelingen nu har næsten 400 medlemmer. De nye faciliteter trækker sågar også medlemmer fra blandt andet Aalborg og Frederikshavn og brugernes aldre spænder fra 0- ca. 60 år.

Filialdirektør Betina Jensen fra Nordea Fonden overrakte donation på 30.000 kr. og udtrykte stor begejstring for det flotte projekt i forbindelse med tilbygningen af den nye hal og springgrav. Betina Jensen påpegede også, at hun var imponeret over at opleve den store opbakning, der var til arrangementet, og at det er tydeligt, at der er et godt og stærkt sammenhold omkring foreningslivet i Tårs, hvilket ikke er lige let i alle byer.

Efterfølgende overrakte filialdirektør Ole Peter Christensen en donation på 35.000 kr. fra SparNord Fonden, og slutteligt var der tale ved Flemming Jensen fra Taars Fonden, der havde doneret 50.000 kr. til springgraven.

Mangeårigt medlem af bestyrelsen i TUI Gymnastik, Claus Budolfsen, styrede slagets gang.

I dagens anledning bød TUI Gymnastik på popcorn og saftevand til alle børn og barnlige sjæle.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...