Hornmusik, kagemand og optog gennem byen - byens maskot blev fejret

HJØRRING: Hjørring Handels maskot City Line havde 25 års fødselsdag, og det blev fejret i dejligt vejr og strålende sol.
City Lines dyrevenner - byens andre maskotter - deltog i fødselsdagsfesten, og de havde det lidt varmt, men de klarede alle gåturen gennem Østergade og Strømgade. Optoget blev ledsaget af festligt musik, Idet musikere fra det svenske DEJEFORS MUSIKKAR havde indtaget en togvogn i Krumme-toget. Orkesteret talte i alt 30 musikere, og dem der ikke var med i Krummetoget ventede ved City Scenen, hvor det store orkester gav koncert.
Ved City Scenen fik alle - både børn og voksne fødselsdagsgæster - kagemand fra Føtex, men inden det gik løs klippede fem-årige Olivia Jensen den røde snor, der skilte kø og kagemand
Alle børnene fik Ulvepose af Ulven Billie fra A-Z.
Det velspillende svenske orkester underholdt de mange gæster med ørekræs til klokken 13.
- Folk nød det hele. Flere der kom fra andre byer var henne og sige: "Hvor er Hjørring en dejlig by". Skønt at høre, lyder det fra Krumme Schmidt, der vanen tro førte Krumme-toget gennem gaderne med stop på Hovedbanegården på Springvandspladsen. Der var fuldt hus i toget, og sidste tur endte i togremisen under Sct. Olai Plads.
Krummes hustru Alice fik den ide, at dele de sidste kagestykker fra fødselsdagsfesten ud i forretningerne i Strømgade.
Da Alice far færdig med turen, var der ikke mere kagemand tilbage, og apoteker Henrik Lintner Svaneapoteket kom op til City Scenen for at takke for den søde hilsen, de havde fået serveret.
Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...