Skallerup Seaside Resort har gennem de seneste mange år haft kontinuerlig positiv fremgang og leverer et rekordoverskud på 7,8 millioner kroner for regnskabsåret 2018

HJØRRING: Skallerup Seaside Resort fortsætter den konstante positive udvikling, som er eskaleret med en omsætning på 101 millioner kroner og et overskud på 7,8 millioner kroner for regnskabsåret 2018 samt en soliditetsgrad, der for første gang i feriecentrets historie har passeret 50. Det er 15. år i træk, at feriecentret præsterer overskud.

Direktør Jørgen Høll er meget stolt over det flotte resultat, som tilskrives et unikt produkt af en meget høj kvalitet kombineret med meget dedikerede medarbejdere, der til stadighed leverer gæsteservice i topklasse. Og ikke uvæsentligt; den unikke beliggenhed med direkte adgang til Vesterhavet, lige nord for Lønstrup.

- Resultatet skal ses i lyset af, at vi kun i mindre grad taler om høj- og lavsæson i feriecentret, da vi over en årrække har formået at udvide faciliteterne og tiltrække gæster alle årets måneder. Belægningsprocenten set over hele året er på 64%, hvilket er overordentligt tilfredsstillende, siger Jørgen Høll.

Bestyrelsesformand Christian Jensen er også tilfreds med det opnåede resultat. Bestyrelsen har derfor igangsat en udvidelse af overnatningskapaciteten gennem etablering af tre nye spahuse på 247 kvm til hver 18 personer. Udvidelsen betyder en forøgelse af overnatningskapaciteten på 19.710 personovernatninger årligt, svarende til en udvidelse af den samlede kapacitet med knap 3%. Husene forventes at være klar til udlejning ultimo 2019.

Feriecentret, der tog sin begyndelse som Feriebyen Skallerup Klit i 1949, efter at have været etableret som flygtningelejr efter 2. verdenskrig, har 70-års jubilæum onsdag 15. maj 2019. Det fejres på dagen med kaffe og syv meter lagkage samt årskrus og jubilæumsskrift til alle gæster, der lægger vejen forbi Torvet kl. 14.30 - 17.

På dagen får feriecentret desuden besøg af en familie i fire generationer, der til stadighed benytter feriehusene til at samle familien i Nordjylland. Ældste medlem af familien, Gudrun Hansen, 93 år, boede i Skallerup i sommeren 1949 sammen med hendes mand og den 1-årige datter Anne. Familien har senest besøgt Skallerup Seaside Resort i marts i år.

Skallerup Seaside Resort A/S er ejet af et fond, Skallerup Fondet, som råder over samtlige aktier i aktieselskabet og derfor bruger al overskud til geninvestering i udvikling og løbende vedligehold. Feriecentret ejer samtlige feriehuse og har med 365 åbningsdage om året formået at udvikle stedet til en eftertragtet helårsdestination for både børnefamilier og wellnessgæster.

Fakta om Skallerup Seaside Resort:

* I 2018 havde Skallerup Seaside Resort 270.622 overnatninger.

* Feriecentret har eksisteret siden 1949.

* Inden da var området i 1946-1947 flygtningelejr for tyske flygtninge.

* Skallerup Seaside Resort ejes af en fond og overskuddet bliver derfor geninvesteret i feriecentret.

* Feriecentret har som helhed cirka 200 medarbejdere, der enten arbejder fuldtid eller deltid.

* Skallerup Seaside Resort ligger omkranset af fredet natur fem kilometer fra Lønstrup og cirka 10 kilometer fra Hjørring.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...