Jubilæum i Poulstrup Rideklub 21. september

POULSTRUP: Bestyrelsen i Poulstrup Rideklub ser frem til en fantastisk jubilæumsdag på lørdag d. 21. september, hvor rideklubben afholder årets 3. ridestævne i Poulstrup. Festdagen kommer til at foregå med masser af heste og forventningsfulde børn og voksne, som deltager i det store jubilæumsstævne, der starter med springkonkurrence kl. 9.30.

Kl. 11 kommer Vendsyssel Køreforening og besøger Poulstrup Rideklub, og de vil give en opvisning på klubbens springbane og vise, hvad de laver med hestene i deres forening. Efter opvisningen vil der være mulighed for at få en køretur i hestevognen. Over middag starter dressurrytterne deres konkurrence, og der er så mange tilmeldte, at begge dressurbaner kommer i brug.

Festdagen sluttes af med fællesspisning i klubben ca. kl. 17, hvor der serveres helstegt pattegris med tilbehør, Det kræver dog tilmelding. Rideklubbens tombola vil være fyldt med fine præmier og overskuddet fra salg af lodder i tombolaen kommer til at gå til klubbens opsparing, der skal opfylde nogle af klubbens ønsker, som bl.a. er en ny ridebanebund i hallen, en ny skolepony og et sæt ponygames.

Rideklubben har to dressurbaner, en springbane, samt en ridehal, som man kan benytte. Poulstrup Rideklub har omkring 100 medlemmer og ca. 50 ryttere modtager undervisning hver uge. I juni havde klubben det første rigtige ridestævne under Dansk rideforbund (DRF).

HH

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...