Hallerne i Poulstrup og Harken danner ramme om tøndeslagning og hygge

HJØRRING: I Vrejlev-Hæstrup områderne ligger årets fastelavnsfester, så man både har mulighed for, at deltage i Poulstrup og i Harken.

I Poulstrup holdes der fastelavnsfest i Poulstrup Hallen, fredag 1. marts kl. 18.30.

Der er seks tønder, der skal have slag, samt flotte præmier til de tre bedst udklædte. Arrangører er idrætsforeningen PV Sport 81, i samarbejde med Ministrup, Børnenes Jord, og de glæder sig til endnu et brag af en fest i hallen, hvor cafeteriet også er åbent. Entré koster 20 kr. - både for udklædte og for publikum.

I Harken holdes der fastelavnsfest i Harken Hallen, søndag 3. marts kl. 14, hvor der bliver leg, hygge, tøndeslagning og præmier til bedst udklædte, samt lotteri med flotte præmier. Entré er 25 kr. for børn, inklusiv en sodavand og slik, mens voksne skal betale 30 kr. inklusiv kaffe/te og fastelavnsbolle.

Den tredje og sidste fastelavnsfest i Vrejlev-Hæstrup områderne, holdes også søndag d. 3. marts, men fra kl. 10-12, og den foregår i Poulstrup Rideklub, hvor Juniorudvalget arrangerer gratis fastelavnsfest for klubbens medlemmer. Tøndeslagningen foregår uden hest og med tilmelding på rideklubbens Facebookside. I rideklubbens rytterstue sælges kaffe og lækkerier til deltagerne og deres pårørende. HH

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...