Direktør Niels Bro tog afsked med Skallerup Seaside Resort - centerets nye direktør Jørgen Høll blev budt velkommen

HJØRRING: Det var en rørt direktør, der torsdag tog afsked med medarbejderne, som han kalder sine guldklumper.
Niels Bro har i 12 år været direktør for Skallerup Seaside Resort, og er nu gået på pension. I går havde feriecenteret inviteret til goddag- og farvelreception for Niels Bro, der stopper og Jørgen Høll, der overtager førertrøjen. Og Niels Bro har afleveret et feriecenter i absolut topform - både økonomisk og når det handler om at opnå tilfredse kunder.

Opskrift på succes

Ifølge Niels Bro hedder opskriften på succes: Medarbejderne.
Han kiggede i sin afskedstale tilbage på 20 spændende år i feriecenterets tjeneste - heraf de seneste 12 år som direktør. I 2007 klippede centeret navlesnoren til Arbejdsmarkedets Feriefond, og mens andre centre bukkede under, overlevede Skallerup Seaside Resort - også under finanskrisen.
- Mange har spurgt, hvad vi gjorde. Svaret er, at vi fandt alle de bedste medarbejdere i Nordjylland. Vi kan bygge restauranter og vandrutsjebaner - det kan alle de andre også. Men det med mennesker, kan man ikke købe sig til. Gæsterne omtaler altid alle de dejlige mennesker her, sagde Niels Bro, der fremhævede kommunikation, respekt, kvalitet og enkelthed som nøgleord for succesen.
- Tilsætter man verdens bedste beliggenhed, de gode bygninger og faciliteterne, så har man det bedste af det bedste. Det føler jeg, vi har her, sagde Niels Bro.

Sand fra østkysten

Niels Bro kaldte dagen for en både mærkelig og dejlig dag. Og han tilføjede, at han vil bruge den første tid som pensionist på at sidde og kigge ud over havet sammen med sin hustru - og lave ingenting.
- Det er nu 60 år siden, jeg startede på arbejdsmarkedet som bagerbud, og nu er tiden inde til, at jeg skal holde fri.
Den afgående direktør havde en gave med til sin efterfølger. Nemlig en sæk sand.
- Nu tager du over, heldige mand. Pas godt på alle guldklumperne.
- Og der er mange ting at tage vare på, men især kystsikring er vigtig. Det er jo et spørgsmål om overlevelse på sigt. Vi på østkysten vil gerne vise vores solidaritet, og derfor har jeg taget en pose sand med, som du kan sprede herude.

Stor arv at løfte

Formand Christian Jensen konstaterede, at Niels Bro har sikret uafbrudt fremgang på alle område, siden han tiltrådte.
- Og det vi i bestyrelsen vil rose dig allermest for er, at du samtidig har skabt en fantastisk arbejdsplads, hvor ledere og medarbejdere trives.
Feriecenterets nye direktør, Jørgen Høll, blev valgt blandt 76 kvalificerede ansøgere.
- Vi har i bestyrelsen store forventninger til dig. Du har jo ikke fortjent nogen ros endnu, lød det med glimt i øjet fra Christian Jensen.
- Det er en stor opgave og en stor arv at løfte efter Niels, men vi er sikre på, at du vil gøre det og sikre fortsat fremgang.

Skallerup-ånden

Jørgen Høll indtog direktørposten for to uger siden.
- Jeg har fået en god oplevelse af skallerup-ånden. Den er helt unik. Man har her teams, der spiller hinanden stærke - alle hjælper hinanden, sagde centerets nye direktør.
- En ting er i fokus, nemlig at gæster skal have en rigtig god oplevelse. Og jeg er lidt stolt, når jeg kører hjem om aftenen - her leverer man ud over det, man kan forvente.
Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...