Fjerrenseriet fejrede 60 års jubilæum, Birthe Kjæhr 40 års jubilæum og Claus Penderup 25 års jubilæum

HJØRRING: Fjerrenseriet i Østergade har fejret jubilæum nonstop i mere end to uger. Og der er flere gode grunde til at feste. Fjerrenseriet har nemlig 60 års jubilæum, Birthe Kjæhr har 40 års jubilæum som ekspedient i Fjerrenseriet, og hendes mand, butikkens indehaver Claus Penderup, har 25 års jubilæum som selvstændig.

Jubilæerne er blevet fejret godt og grundigt med masser af gode tilbud i butikken, og fredag satte slutspurten ind med en jubilæumsreception i Teatercafeen Hos Uffe på Vendsyssel Teater.

Birthe Kjæhr og Claus Penderup bød velkommen til de mange gratulanter. Og de kunne se tilbage på hektiske dage i butikken i Østergade.

- Det har været helt vildt, helt fantastisk - også i forhold til jubilæumssalget, smilede Birthe.

- Jeg skrev til en leverandør i dag, at vi slet ikke er færdige med at knibe os selv i armen, supplerede Claus.

- Gode, trofaste og loyale kunder har været inde og ønske os tillykke, og de har glædet sig over, at Fjerrenseriet er her i byen.

- Vi er både lettede og glade, tilføjede Claus Penderup.

Parret husker begge, da Fjerrenseriet rundede 50 året. Den gang strømmede kunderne også til for at sikre sig gode jubilæumstilbud - og for at ønske indehaverne tillykke. Og butikkens team var spændt på, om de her ti år senere kunne gentage successen. Og det kunne de - så godt og vel.

- Vi bliver bedre og bedre med alderen, smilede Claus Penderup.

Fredag buldrede jubilæumssalget videre i Østergade, og efter lukketid var personalet og deres partnere inviteret til middag.

Mange uger med forberedelser og jubilæumssalg kræver sin mand og sin kvinde. Og mon ikke de gode folk fra Fjerrenseriet trængte til at se dyner - altså deres egne - når festlighederne havde lagt sig og den sidste gæst havde takket af.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...