Familie FDF fra Hjørring var på bondegårdsbesøg i Skøttrup ved Løkken

HJØRRING: - Se den ko som står der, den har lige fået en kalv i nat. Og når vi kommer længere rundt på bondegården, kommer vi hen til kalven og I kan hilse på hende.

Familie FDF fra Hjørring, var søndag 9. februar på bondegårdsbesøg i Skøttrup ved Løkken. Tove og Chresten havde været så søde at åbne deres gård op for os og vise om alt hvad de laver i hverdagen.

Med meget stor interesse blev køerne besøgt i stalden og de blev fulgt nøje mens de gik ind i malkerobotten som klarede malkningen. Køerne blev kælet for og fodret, af FDF børnene. Vi gik også forbi og så de små kalve som stod i deres egne små bokse. De var meget glade for besøg og blev klappet meget. Vi gik tilbage hvor vi startede rundvisningen af gården og her blev der leget i lidt halm, og snakket med flere størrer kalve. Vi gik efterfølgende i maskinhuset hvor vi spiste boller, drak varm kakao og hyggede sammen.

En rigtig hyggelig dag på bondegården ved Tove og Chresten.

- Alle fra familie FDF Hjørring havde en rigtig god dag med gode oplevelser og snak med søde køer, lyder det fra Trine Torp, FDF Hjørring.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...