Vendsyssel Fælleskor øver syv gange i den kommende tid på forskellige adresser

VENDSYSSEL: - Har du lyst til at synge med i det store fælleskor, synge glade, smukke, vilde og stille forårssange, salmer og korværker? I år skal vi lave dele af koncerterne sammen med blæsere fra Hjemmeværnets Musikkorps Nordjylland. Koret er et projektkor, og vi samles i foråret til 7 øvegange, der kulminerer med 4 koncerter i maj i Hirtshals, Bjergby og Uggerby kirker og på VUC Hjørring, lyder det fra Vendsyssel Fælleskor.

- Formålet med koret er at opleve glæden ved at synge og især at synge sammen med mange! Uanset om man ellers synger i et kor, eller man blot har lyst til at deltage i den korte periode, som Vendsyssel Fælleskor varer, er man meget velkommen til at være en del af fællesskabet. Der bliver udleveret materiale med noder, men der bliver også indsunget øvestemmer, så uanset om man læser noder eller ej, kan man lytte sig frem! Alle kan altså være med. Har man lyst til at deltage, men er forhindret nogle af gangene, er man stadig velkommen. Det er gratis at deltage, lyder det endvidere.

Koret ledes af organist Arne Jørgen Fæø, Hirtshals Kirke, organist Rolf Ruggaard, Tversted/Uggerby kirker og organist Benedikte Hauge, Bjergby/Mygdal kirker.

Organist Arne Jørgen Fæø svarer gerne på spørgsmål om koret.

Den første af de syv øveaftner holdes 18. marts i Bjergby klokken 19.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...