Søndag d. 27. august kl. 14.00 tager vi fat på den nye sæson i Sognehøjskolen med en fælles festgudstjeneste i Sindal Bykirke.

- Dette års gæsteprædikant er domprovst Niels Christian Kobbelgaard, Aalborg, der efter gudstjenesten vil holde et foredrag om "Storm P og evangeliet". Det bliver en billedfortælling, der både vækker til eftertanke og et godt grin - omkring et lækkert kaffebord à 30 kr., oplyser sognepræst Iben Aldal

Sognehøjskolen er navnet på en spændende foredragsrække i Sindal Sognegård, tilrettelagt i et samarbejde mellem ni sogne, nemlig: Tolne, Mosbjerg, Lendum, Hørmested, Bindslev, Sørig, Ugilt, Astrup og Sindal! I år får vi besøg af Johannes Langkilde, der fortæller om "Da amerikanerne gik hvert til sit - om Trumps Amerika", af Frederik Lindhardt, med beretningen om "Lidt af en far - om faderen Jan Lindhardt, der blev ramt af Alzheimers", af René Højgaard Olsen, der giver os indblik i "Kristendommens indtog i Rusland" samt af Mads Bille, dirigent for Herning Kirkes Drengekor. Derudover skal vi se en interessant film, og vi skal nyde en eftermiddagskoncert med pianist og organist Carsten Kær Nielsen, saxofonist Uffe Marcussen samt skuespiller og sangerinde Ulla Henningsen!

Programmet ligger klar i kirkerne, på Sindal Bibliotek og på sognenes hjemmesider.

For at gøre det lettere for flere at kunne deltage efter arbejde begynder foredragene i år kl. 17.30, altså en halv time senere end de foregående år. Aftensmaden behøver man ikke at spekulere på: den tilberedes af Martin-Kok og serveres kl. ca. 18.30 til kun 75 kr. incl. et glas vin/øl/vand.

Hele foredragsrækken (excl. aftenmad) koster blot 200 kr., mens et enkelt foredrag koster 75 kr.

- Aftenerne slutter ca. kl. 20.30 og alle er hjerteligt velkomne, slutter sognepræsten.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...