Det er rigtigt længe siden, nogle snakkede om Facebook som en "døgnflue". Og ganske vist er der kommet nye sociale medier til, men det er stadig Facebook, der er det dominerende medie med 3.3 millioner brugere i Danmark.

I Lørslev Café & Kulturhus afholdes der gratis Facebook-kursus for begyndere. Interessen for Facebook blandt de ældre bliver større, flere vil gerne være en del af det og dermed også have hjælp til at komme i gang. Kurset vil blandt andet koncentrere sig om de mest basale ting:

Hvordan man opretter sin egen profil, hvordan man kommenterer andres indslag, hvordan man uploader og deler et billede. Det vil også handle om, hvordan man bliver medlem af en gruppe, hvordan man finder sine venner, bruger privatbeskedfunktionen og meget mere.

Alt kurset kræver, er, at du møder op med enten din egen computer, din tablet eller din mobiltelefon - så tager vi udgangspunkt i din enhed. Ingen er hverken for unge eller for gamle til kurset. Der kan købes kaffe, the, vand, øl og kage til kurset, der finder sted tirsdag 22. august klokken 19-21, kulturhuset, Ugiltvej 883 i Lørslev. Tilmelding til Flemming på 21614566.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...