Sammen med Forbrugerrådet Tænk har Folkekirkens Nødhjælp udviklet en tøjspildspyramide med tips og tricks til din garderobe.

Den kendte tegner Anders Morgenthaler har lagt streg til, og fra 19. oktober kan du få den helt unikke plakat med, når du gør et fund i din lokale genbrugsbutik Østregade 38, Hjørring.

Forbrugerrådet Tænk og Folkekirkens Nødhjælp vil i efteråret sætte fokus på tøjspild og genbrug.

Fra 19. oktober lancerer Forbrugerrådet Tænk en ny stor kampagne, hvor de opfordrer forbrugere og erhvervsliv til at mindske tøjspild.

I den forbindelse har Forbrugerrådet Tænk rakt ud til Folkekirkens Nødhjælp i håbet om, at organisationens 115 genbrugsbutikker vil være med til at sætte fokus på tøjspild og genbrug.

Sammen med Forbrugerrådet Tænk har Folkekirkens Nødhjælp derfor udviklet en tøjspildspyramide, der viser, hvilke handlemuligheder, forbrugerne selv har for at lade deres tøj længe leve.

-Pyramiden er tegnet af Anders Morgenthaler, og vi er rigtig glade for, at han har valgt at lægge streg til. Hver gang vi som forbrugere vælger at genbruge tøj frem for at købe nyt, så værner vi om klodens ressourcer og klimaet. Derfor er det vigtigt, at vi sætter alle kræfter ind for at komme tøjspild til livs, siger generalsekretær i Folkekirkens Nødhjælp, Birgitte Qvist-Sørensen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...