Dennis Morild inviterer lokale foreninger til samarbejde for at skabe nye tilbud til alle aldre

HJØRRING: Dana Cup Sportscenter råder over unikke faciliteter både ude og inde, og Dennis Morild blev 1. marts ansat som salgs- og eventchef for centeret og han har til opgave at udvikle og sælge møder og kurser, overnatninger, events, stævner, træningslejre og turneringer. Og det arbejde er han rigtig godt i gang med.
- Vi har SÅ mange muligheder, og vi vil gerne have udbredt kendskabet til sportscenteret, fortæller Dennis Morild, der som erklæret mål har at skabe aktivitet hele året rundt i centeret, hvor der er plads til 150 overnattende gæster.
- Vi har hal, baner, selskabs- og konferencelokaler, overnatningsfaciliteter og meget mere. Men rigtig mange kender ikke til mulighederne. Vi skal have folk - både lokale og folk ude fra - til at bruge faciliteterne langt mere, end det har været tilfældet, siger Dennis Morild, der kom fra en stilling som indkøbschef hos den internationale virksomhed Thermex i Hjørring.

Kræfterne samles

Dennis Morild kom med et stort netværk - og han har brugt tiden siden sin ansættelse på at netværke og skabe nye relationer - blandt andet til de lokale foreninger.
- Vi vil ikke konkurrere med foreningerne, men vi vil gerne være med til at booste de eksisterende tilbud. Vi vil samarbejde for at skabe nyt. Det er i vores interesse, at foreningerne bliver store og stærke. Bliver de styrket, kan de også skabe nye aktiviteter.
Dennis Morild prioriterer samarbejdet med klubberne og dialogen meget højt.
- Hvis vi samler kræfterne kan vi få skabt nye tiltag. Mange frivillige i foreninger har rigtig mange opgaver. Og mange foreninger vil gerne sætte nye aktiviteter i gang, men de har måske ikke lige ressourcerne til at få det sat i værk - nu kan jeg gå på banen og hjælpe nye tiltag i gang.
De første arrangementer er allerede på programmet. Således har Dana Cup Sportscenter indgået i et samarbejde mellem DGI og CCH Hjørring om et stort cykelløb 15. september.
- Vi samler vores viden og hjælper hinanden med at samle folk om løbet. Og vi kan her på stedet byde ind med blandt andet logistik og faciliteter.

Boost til ældreaktiviteter

Dennis Morild har også indgået aftale med Hjørring Esport, som ventes at blive en rigtig stor succes. Hjørring Esport har fået klublokale i hyttebyens administrationsbygning og begynder klubaktiviteterne efter sommerferien.
Dennis Morild arbejder også målrettet for at skabe nye aktiviteter og flere tilbud for den store gruppe af seniorer i lokalområdet.
Allerede i dag er området ved centeret benyttet af seniorer, der spiller krolf to dage om ugen, og hver torsdag har Ældre Sagen 120 medlemmer, der dyrker gymnastik og badminton - og hygger sig sammen med kaffe og rundstykker.
- Vi vil gerne hjælpe med flere tilbud. Vi har hallerne og faciliteterne, der står tomme om formiddagen, og det er oplagt til seniormotion.

Selskaber og events

Jo flere mennesker, der bruger haller og de store områder omkring centeret til aktiviteter, jo flere får øjnene op for de øvrige muligheder.
Og noget tyder på, at den udvikling er godt i gang.
- I år havde vi kun én konfirmation i selskabslokalerne - næste år er der allerede booket seks og i 2020 er der booket to. Og det er vores vigtigste opgave at give dem en rigtig god oplevelse.
- Folk skal se det og opleve det - mange ved ikke, mulighederne er her.
Der er allerede nu ansat endnu en kok, så alle kan få en god madoplevelse her.
Dana Cup Sportscenter overtog midt i april cafeteria-driften i Park Vendia fra Hjørring Kommune, og det skaber også en god synergieffekt, mener Dennis Morild.
- Det giver synlighed for sportscenteret. Når der er møder, trækker vi dem over i sportscenteret for at spise.
Dennis Morild arbejder også målrettet på at skabe og tiltrække firmaarrangementer.
- Vi har haller, fitness, svømmehal, atletikstadion og tennisbaner lige omkring - og så har vi faciliteter til socialt samvær og kan levere mad til store selskaber og grupper.
Den første store firmaevent er booket i august, og Dennis Morild er i gang med at kontakte erhvervslivet i Hjørring for at øge interessen for den type arrangementer.
Han røber også, at Hjørring Messen genopstår næste år med tre haller fyldt op med stande, og interessen er meget stor for at deltage.

Kort om Dennis

Dennis Morild er 50 år. I sin fritid har Dennis Morild primært dyrket sin hobby, karate, og han har været udøvende, træner og organisatorisk engageret i klubben.
Han er uddannet eksportsælger hos Brüel International, og har i en periode arbejdet med eksport og salg hos Elap i Pandrup, inden han igen fik arbejde med base i sin fødeby.
Hos Thermex har Dennis Morild været ansat i 23 år. De første 15 år som sælger med et stor kundenet. Senest var han indkøbschef for Europa. Den stilling gav ham mange opgaver i udlandet, og dermed en international erfaring, som han også benytter sig af i Dana Cup-sammenhæng.
De første måneder i det nye job er gået.
- Og det har været rigtig spændende. Jeg kan selv være med til at præge jobbet, og jeg har jo med en masse glade mennesker at gøre inden for sportsområdet. Det er dejligt.
Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...