Få gratis råd om jura og økonomi i Hjørring ErhvervsCenters Drop-In café for iværksættere

HJØRRING: Torsdag den 7. november er der gode og gratis råd at hente omkring jura og økonomi. Det foregår i Hjørring ErhvervsCenters Drop-In café for iværksættere på Amtmandstoften i Hjørring. Her stiller advokat Simon Mejlholm og revisor Peter Mikkelsen sig til rådighed til at besvare spørgsmål. Desuden vil Hjørring ErhvervsCenter konsulent, Lars Gaden Jensen, være til rådighed for iværksætterne. Han er også manden bag det nye tiltag på Drop-In caféen.

- Gode idéer, lyst til at være selvstændig, hårdt arbejde, kapital – listen er lang over de drivkræfter, der kan få en iværksætter til at lykkes med sin startup, siger han.

- Ingen startup bliver imidlertid en succes, hvis ikke nogle fundamentale forhold kommer på plads omkring jura og økonomi. Jo før, det sker, jo bedre kan iværksætteren koncentrere sig om selve udviklingen af produktet og forretningen.

Simon Mejlholm er partner i Advokatfirmaet Willadsen & Mejlholm, Hjørring. Han vil kunne besvare spørgsmål omkring for eksempel selskabsformer, ejerforhold, varemærker og patenter, regler om markedsføring, forsikring, persondata og meget andet.

Peter Mikkelsen er statsautoriset revisor og seniorpartner i BDO i Hjørring. Han vil kunne besvare spørgsmål om forretningsplaner, skat og moms, bogføring, fakturering og andre økonomiske forhold.

Lars Gaden Jensen er virksomhedskonsulent hos Hjørring ErhvervsCenter og er specialist i at give iværksættere den optimale vejledning til at komme godt i gang.

Drop-In-caféen torsdag den 7. november er åben fra kl. 14 til 16. Alle er velkomne uden tilmelding.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...