Skole i Hjørring fejrede sit nye værdigrundlag

HJØRRING: Skolecenteret Nordvestskolen i Hjørring har fået nyt værdigrundlag, og det blev fejret torsdag. På Højene Skole havde lærerne planlagt en værdidag med aktiviteter og opgaver, som eleverne, sammen med deres venskabsklasser, skulle arbejde med. Lærer Signe Steendahl Jensen var primus motor for dagen og havde planlagt en præsentation af Nordvestskolens værdier og fundament, som i overskrifter består af Den sociale dimension, Det faglige niveau, Samarbejde, Forskellighed og Livsduelighed. Hver af værdierne havde sin egen farve, og disse var gennemgående hele dagen - ligesom de vil være det fremover.
Som afslutning på værdidagen samledes alle elever og lærere til en stor fællessamling i Højene Hallen, hvor Nordvestskolens nye skolesang blev sunget. Den nye skolesang var komponeret af skolens musiklærere, og sangen omhandler værdierne, som eleverne havde været med til at omsætte til børnesprog. Kantinen havde desuden bagt 30 flotte kager - i værdiernes farver - som afslutningsvis blev serveret for eleverne.
Fem kæmpestore balloner, fyldt med konfetti, blev bragt til sprængning på scenen i takt med at hver værdi blev introduceret.
På skolecenterets to andre skoler - Lundergård og Bjergby - blev værdidagen markeret på anden vis.
Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...