DN Isolering er et af mange firmaer, der forventer stor travlhed nu, hvor boligejerne kan få nye tilskud til energiforbedringer

Birgit Eriksen
Kenneth Jensen, Dennis Nielsen og Fryderyk Rutkowaski er klar til ekstra travle dage, nu hvor de nye energitilskud er frigivet. Foto: Bente Poder

HJØRRING: En ny tilskudsordning under Energistyrelsen betyder nu, at husejere kan få tilskud til en lang række energiforbedringer.

Der er afsat 245 mio. kroner til puljen allerede i 2020, og torsdag formiddag blev puljen frigivet.

Dennis Nielsen fra DN Isolering i Hjørring er forberedt på et kæmpe boom inden for området. Han forudser, at rigtig mange husejere vil bruge energitilskuddene til at få isoleret deres tag, loft, skunk, krybekælder og gulv.

Og han og temaet i DN Isolering er klar til at rykke ud fra Skagen til Hobro. Dog er hulmursisolering er ikke med i den nye energiordning.

Birgit Eriksen

Nyt anlæg og vækst forude

- Vi investerede i helt nyt isoleringsanlæg for et par måneder, fordi vi har et mål om at vækste. Og energitilskuddene er et ekstra boost i den rigtige retning. Jeg forventer en fordobling i omsætning med de nye tilskudsordninger. Med et tilskud på minimum 30 procent til isolering af loft, skunk og tag, vil mange helt sikkert vælge at energiforbedre deres hus, siger Dennis Nielsen.

- Vi har mega høje forventninger. Der er ansat fem mand på isoleringssiden, og vi råder over to isoleringstrailer med to mand på hver. Desuden har vi mandskab, der udfører det forberedende arbejde, inden isoleringen lægges ud. Vi kan på en normal dag isolere fire lofter, tilføjer Dennis Nielsen.

Få hjælp hos energirådgiver

Dennis Nielsen oplyser, at DN Isolering har et tæt samarbejde med KNN Energirådgivning, som er autoriseret i at udarbejde energimærkning.

- Og de er derfor også klar til at hjælpe kunderne med den del af ansøgningskravet.

Husejerne skal have en gyldig energirapport, som er højst ti år gammel for at søge de nye energitilskud.

- Hvis ikke man har det, så kan vi formidle kontakten til rådgivningsselskabet. De laver en energirapport til fast pris - og det kan ske hurtigt, idet firmaet har gearet op i forbindelse med frigivelse af energitilskuddene. Og mod betaling kan de hjælpe med at lave ansøgningen, så man er sikret korrekt tilskud.

Inden husejerne går i gang med energiprojekterne, skal de sende en ansøgning ind og sikre sig en forhåndsgodkendelse. Det endelige tilsagn om tilskud får husejerne, når opgaven udført.

Birgit Eriksen
DN isolering, Dennis Nielsen

Speciale i papirisolering

En god isolering af huset giver et lavt energiforbrug og en mindre varmeregning, da isolering hjælper med at holde på varmen i huset. DN Isolering har specialiseret sig i Thermofloc borfri papirisolering.

- Papirisolering er lavet udelukkende af genbrugspapir og det varmeisolerer lige så godt som traditionelle isoleringsmaterialer. Og det er et rent naturprodukt, forklarer Dennis Nielsen.

- Papirisoleringen er specielt velegnet i ældre huse.

Dennis Nielsen minder om, at husejerne foruden de nye energitilskud også kan søge håndværkerfradrag.

- Man skal selv søge energitilskud, men vi kan jo ”holde folk i hånden”, fordi vi har samarbejde med firmaet, der er eksperter i energirådgivning. Vi kan ude hos kunderne give et tilbud og fortælle, hvad kunderne kan forvente i tilskud.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...