DBUhar belønnet Hjørring-klubben med stjerne i det nye licenssystem for danske fodboldklubber

HJØRRING: Når hundredvis af unge drenge løber rundt på Hjørring Idrætsforenings græs i Landlyst, så får de den bedste træning og udvikling i hele Vendsyssel. Det mener Dansk Boldspil Union (DBU), som for nylig har tildelt HI en stjerne i det ny licenssystem for danske fodboldklubber.

Der er ikke andre klubber nord for Limfjorden, hvis talentarbejde er blevet belønnet med en stjerne. I hele Nordjylland er det udover HI kun AaB, Hobro og Thisted, der er blevet belønnet med henholdsvis 3, 2 og 1,5 stjerne.

- Vi er selvfølgelig glade for, at det er lykkedes at få en stjerne af DBU. Det er en stor hæder til de mange meget dygtige trænere, som er i HI og som bruger mange timer hver uge på at levere den bedste træning for drengene. Det helt nye licenssystem har også krævet ekstra tiltag, hvor vi nu har ansat en egentlig Ungdomsudviklingstræner for at sikre kvaliteten i træningen, siger ungdomsformand i HI, Bo Jeppesen.

Målet for DBU med de nye licenssystem er at løfte niveauet for udviklingen af alle aldersgrupper, ikke kun i egen klub, men også i de omkringliggende klubber. HI skal tage et medansvar for den overordnede talentudvikling, men også for at skabe et bredere overblik over talentmassen på de enkelte årgange. I alt 40 klubber er blevet indrangeret ud fra det nye system.

- HIs slogan ”Et godt sted at være og lære” får med den nye stjerne god mening. Jeg er sikker på, at vi med endnu tættere samarbejde med klubberne i og omkring Hjørring samt Vendsyssel FF kan løfte os endnu mere på udviklingen af talenter i HI. Det bliver et mål for os i den kommende tid, siger formand i HI, Morten Rimer Christensen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...